Imatge de l'últim film del cineasta català i professor de l'Escac.

L'últim treball de Kike Maíllo, "Cosmética del enemigo", a Sitges 2020

18.08.2020 | 13:08

"Cosmética del enemigo", l'últim treball del director català Kike Maíllo, que compta amb la participació de TV3, serà un dels títols que es presentaran a Sitges 2020, en una edició on el cinema català tindrà un pes molt destacat. La 53a edició del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, es desenvoluparà del 8 al 18 d'octubre en un format híbrid entre presencial i virtual.

El premiat director de cinema i professor de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, amb seu a Terrassa, presenta aquest darrer treball a la Secció Oficial a Competició. El film és una adaptació de la novel·la "Cosmétique de l'ennemi", de l'autora belga Amélie Nothomb, que s'ha traduït a 24 idiomes i ha venut més de 700.000 exemplars arreu del món.

Es tracta del tercer llargmetratge de Kike Maíllo, que va inaugurar Sitges 2011 amb "Eva", també amb la participació de TV3, i va guanyar el Goya a la millor direcció novell. "Cosmética del enemigo" és la seva primera producció internacional, per la qual ha confiat una vegada més en un equip tècnic integrat, sobretot, per professionals formats a l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).