Els concerts s'havien de celebrar al Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa.
La crisi del coronavirus

El Fred Festival s'ajorna al 2021 per la Covid 19

17.08.2020 | 16:39

Malgrat els esforços dels organitzadors per dur a terme el Fred 2020 l'evolució de la pandèmia els ha obligat a prendre la decisió d'ajornar el festival el maig del 2021.

Una convocatòria musical que durant tres dies comptava en aquesta segona edició amb les actuacions de Mishima, Oques Grasses, Intana,
Cesc, Tyets, Maren, Caseta, Bounties, Caipirinhas Rumberus, Dj Eli Kapowski i Dj Galixes.

El Fred Festival és una iniciativa que tenia previst celebrar-se a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Terrassa. Les entrades venudes serviran per a l'any vinent amb les mateixes condicions que es van adquirir. De moment l'organització està quadrant agendes dels grups per concretar el calendari de l'any vinent.

"Som un equip jove, de poques persones, amb empenta i ganes de què Terrassa pugui celebrar cada any un festival d'aquestes característiques: proper i còmode, amb qualitat musical, amb preus democràtics i en un espai emblemàtic de la ciutat: el Parc Audiovisual. Estem vivint moments difícils, però la il·lusió va per sobre", han publicat els impulsors a les xarxes socials agraint la comprensió dels seus seguidors.