Joan Paüls, director i guionista establert a Los Angeles

Joan Paüls, director i guionista establert a Los Angeles

29.05.2020 | 20:02

Joan Paüls és un director i guionista de cinema terrassenc que va iniciar-se als 17 anys amb el seu primer curtmetratge i que no ha parat des de llavors. Amb formació universitària a Barcelona i de Màster a Londres, ha treballat en la indústria tant a Londres, Madrid, Barcelona i Los Angeles, on viu actualment.

Veí de l'ESCAC, sempre ha treballat en el cinema des del guió i des d'una vessant literària que el porta a prioritzar la història, el text i el treball amb els actors per sobre de tot. Els seus curtmetratges han tingut quasi un centenar de seleccions internacionals i entre ells sumen una trentena de premis, com 'En el fondo del mar', 'One Way Flight' o l'exitosa 'Ferides', guanyadora dels Premis VOC d'enguany.

També ha treballat per grans empreses com Somesuch, Magic Light Pictures, RCR Films o Harold Entertainment, fent desenes de videoclips i involucrant-se també en el món de la publicitat.

Amant del cinema i escriptor habitual, està treballant en el guió de diferents llargmetratges que han d'esdevenir la seva primera pel·lícula.

www.joanpauls.com
Instagram @joanpauls