Stay Homas va traslladar la seva terrassa al plató de La 1.
"Operación Triunfo": gala 10

Stay Homas s'estrenen al plató televisiu d'"OT"

21.05.2020 | 12:02

El que va començar com una broma entre companys de pis a l'Eixample Barcelona s'ha convertit en un fenomen musical que ha saltat d'Instagram a la televisió. Ahir dimecres, Stay Homas, el grup revelació del confinament, es va estrenar fora de la seva terrassa i van visitar el plató del talent "Operación Triunfo", que s'emet des del Parc Audiovisual de Catalunya a Terrassa.

Les seves veus, les seves guitarres i la seva galleda del pal de fregar van sortir de casa per primera vegada des de fa més de dos mesos per a interpretar a la Gala 10 d'"OT" el seu tema "Stay Homa".

Dos mesos després que l'Acadèmia d'"OT 2020" tanqués les seves portes a causa de l'estat d'alarma pel coronavirus, TVE va emetre una nova gala, la desena, en la qual Gèrard es convertís en l'últim expulsat. Gèrard finalitza la seva formació a l'Acadèmia del talent musical després que que la audiència salvés ahir a Hugo amb més del 57% dels vots.

Va ser una gala atípica, amb mesures de seguretat que es van fer més que notables i on la natura es va obrir camí en un plató sense públic i decorat amb moltes plantes.

Roberto Leal va haver de sortejar amb alguna indirecta de Noemí Galera, la directora de l'Acadèmia respecte al seu debut com a presentador del concurs "Pasapalabra".