La primera cançó que Stay Homas va compartir a les xarxes.

Stay Homas anuncia concert el juliol i exhaureix entrades en pocs minuts

07.04.2020 | 11:22

El grup musical Stay Homas, que s'ha donat a conèixer aquests dies a través de les xarxes socials penjant cançons que parlen del confinament, va exhaurir diumenge, en pocs minuts, les entrades per al seu primer concert en viu.

Arran de la pandèmia de la Covid-19, el rubinenc Guillem Boltó (veu i trombó de Doctor Prats) i Klaus Stroink i Rai Benet (músics de Buhos), que comparteixen pis a Barcelona, van decidir començar a crear les seves pròpies cançons (batejades com a "Confination Songs") plasmant les experiències que estan vivint. Amb una càmera de mòbil i des de la terrassa de casa seva, han compartit els seus temes a les xarxes socials per animar aquests dies d'aïllament. Ritmes vius, lletres enginyoses i captivadores, i col·laboracions d'artistes de primera línia nacional, estatal i internacional (des de la distància) marquen les pautes de les #Confinationsongs.

Aquest diumenge, la banda va anunciar a través d'un vídeo en directe a Instagram que actuaran el proper 31 de juliol a la Sala Apolo de la capital catalana. Pocs minuts després d'anunciar el concert, els espectadors del vídeo en directe comentaven que les entrades s'havien acabat. Els membres del grup, incrèduls, pensaven que es tractava d'un error de la plataforma de venda. Just abans d'acomiadar el directe, però, van rebre una trucada que els confirmava que les entrades s'havien exhaurit. Amb cares d'estupefacció, els tres joves van explicar que buscaran noves dates i sales per fer més concerts un cop acabi el confinament.

Una part dels beneficis de l'actuació a l'Apolo es destinarà a la campanya #JoEmCorono per contribuir a la investigació que duen a terme la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol per donar resposta com més aviat millor i poder frenar aquesta pandèmia.

De moment, les cançons del grup es poden escoltar a Instagram, Twitter i YouTube.