Suspès el saló del còmic de Barcelona
La crisi del coronavirus

Suspès el saló del còmic de Barcelona

24.03.2020 | 12:26

Comic Barcelona, el saló del còmic que cada any presenta les novetats editorials i que reuneix desenes de milers de visitants, ha decidit suspendre la 38 edició, que estava prevista per al proper mes de maig, a causa de la pandèmia de coronavirus.

En un comunicat fet públic aquest dilluns, Ficomic, organitzadora de festival, explica que "després de la primera setmana de l'estat d'alarma i davant la situació actual, l'organització i el comitè executiu han decidit cancel·lar el 38 Comic Barcelona, que tenia prevista la seva celebració del 8 al 10 de maig a Fira Barcelona". Afegeixen els organitzadors que estan ja treballant amb il·lusió en les alternatives i tan aviat com puguin presentaran un "pla Z" per al Comic Barcelona.

El saló, amb un pressupost d'un milió d'euros, esperava tenir una assistència d'unes 112.000 persones, i volia d'estrenar en aquesta edició dos nous espais: "Comic Vision", sobre la relació entre còmic i pel·lícules i sèries; i "Comic Fantasy", on s'unirien les obres de referència de la fantasia, la màgia i la ciència ficció amb les de jocs de rol, tauler, miniatures i cartes".