El cantant terrassenc Miki, amb l'Eloi Vila.
Televisió

Miki puja avui "Al cotxe" de TV3

15.01.2020 | 10:46

El cantant terrassenc Miki Núñez compartirà una conversa en profunditat amb Eloi Vila durant el trajecte "Al cotxe", el programa d'entrevistes en ruta que avui estrena emissió setmanal la nit dels dimecres a TV3.

Després d'haver fet un "cameo" musical a l'especial de festes Miki torna ara per parlar de la seva trajectòria meteòrica que li ha canviat la vida arrel de participar al concurs televisiu "OT" i d'haver cantat en l'últim Festival d'Eurovisió. Ara acaba de publicar el primer disc "Amuza" amb un gran èxit.

El cantant de Terrassa admet que la família l'ha marcat molt, que els pares li han transmès valors fonamentals com l'esforç, el respecte o el compromís, i diu que admira el seu germà petit, que li agradaria ser com ell. A més desvela que "el meu avi té Alzheimer i quan va sentir la maqueta de la cançó "Escriurem" es va aixecar i va ballar amb l'àvia".

Parla de com porta l'exposició pública i confessa que els pares han patit molt pels atacs que ha rebut a través de les xarxes. Diu que troba a faltar els amics d'"OT" i que no sap si algun dia s'acabarà traslladant a Madrid.