Campanades: de Paz Padilla (Telecinco) a Toni Cruanyes (TV3) i Roberto Leal (La 1)

Campanades: de Paz Padilla (Telecinco) a Toni Cruanyes (TV3) i Roberto Leal (La 1)

31.12.2019 | 15:40

Aquesta mitjanit, les cadenes donaran la benvinguda a l'any nou amb la tradicional retransmissió de les campanades. TV3 connectarà amb l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, on la ciutat rebrà l'any 2020 amb un espectacular muntatge multimèdia. El presentador del TN Toni Cruanyes, a més de Tomàs Molina i Maria Fernández Vidal, seran els encarregats de "brindar" amb els espectadors.

La 1 segueix el ritual de cada any, i retransmetrà les campanades des de la Puerta del Sol de Madrid. Els presentadors en seran Anne Igartiburu i Roberto Leal, que ha guanyat popularitat arran de conduir les dues últimes edicions d'"Operación Triunfo", emeses des del Parc Audiovisual de Catalunya, situat a Terrassa.

Per la seva banda, Telecinco i Cuatro aposten pel tàndem format per Paz Padilla i Jesús Vázquez a l'hora d'entrar al 2020. Les dues cadenes de Mediaset emetran les campanades des del municipi de Guadalupe, a Cáceres (Extremadura).

Pel que fa a Antena 3, els protagonistes seran Cristina Pedroche i Alberto Chicote; mentre que La Sexta aposta per un duet molt "informatiu", el dels periodistes Iñaki López i Cristina Pardo.