El grup Txarango, disposats a tancar una etapa

Txarango s'acomiada dels escenaris amb una gira que passarà per Terrassa

18.12.2019 | 04:00

El grup català Txarango ha anunciat que ha començat a gravar el que serà el seu quart disc, que es publicarà la propera primavera i que donarà pas a la gira "El gran circ", que s'allargarà fins al febrer del 2021 i amb la qual la banda "s'acomiadarà dels escenaris". Així ho ha anunciat Txarango en un comunicat en el qual necessita que els membres de el grup senten que "després de més de 10 anys recorrent el món i posant tota l'energia de les nostres vides en aquest projecte, arriba el moment de tancar el viatge".

"El gran circ" serà una "gira de comiat" i per això, expliquen, "volem acompanyar-nos de moltes companyes de viatge", com el director i escenògraf Lluís Danés, professionals del món de el circ i "amb molts amics i amigues del món de la música que anirem recollint a cada parada ". La majoria dels concerts se celebraran sota la carpa del seu propi circ, en una gira que s'iniciarà el 12 de juny de 2020 a Vic (Barcelona). Aquesta gira arribarà els dies 2 i 3 d'octubre a Terrassa, guan la carpa del grup s'instal·li a Parc Vallès.

Txarango participarà el 3 de juliol al Festival Cruïlla Barcelona i, a més de Terrassa, passaran per Sant Feliu de Guíxols, Manacor, Amposta, Lleida, Mataró, València, Olot, Manresa, Valls i la capital gironina, on oferiran els seus últims concerts el 26 i el 27 de febrer de 2021.