L'espot de La Marató d'aquest any.
Televisió solidària

Dilluns arrenca la campanya de la Marató de TV3 sobre malalties minoritàries

11.10.2019 | 04:00

La campanya divulgativa de la Fundació de la Marató de TV3, que aquest any se centra en les malalties minoritàries, arrencarà el pròxim 14 d'octubre. Segons ha informat TV3, la campanya compta amb més de 5.500 sessions informatives sobre malalties minoritàries, que arribaran a mil centres educatius de Secundària, centres cívics i biblioteques de Catalunya.

Amb l'objectiu de sensibilitzar a la societat i, sobretot, a la gent jove sobre les malalties minoritàries, al voltant de 240.000 joves coneixeran aquestes patologies de la mà de 400 divulgadors de la salut.

Les sessions informatives aniran complementades amb la projecció d'un reportatge on s'explica la vida de tres joves amb malalties minoritàries, amb les intervencions de l'endocrinóloga Susan Webb.

Els tres joves que apareixen en el reportatge són Bilal, de 22 anys i veí de Vic (Barcelona), que estudia Economia i pateix la malaltia del Morquio; Alba, de 18 anys i veïna de Castelldefels (Barcelona), que sofreix nevus congènit melanocítico gegant; i Laura, de 23 anys i veïna de Girona, que té anèmia de Fanconi.